Voetreflex


Voetreflex 

Westerse Voetreflexologie
Voetreflex is een veilige natuurgeneeswijze die ervan uitgaat dat het hele lichaam op de voeten weerspiegeld wordt. Alle organen, beenderen en weefsels hebben een reflexpunt op de voeten. Door deze reflexpunten te stimuleren d.m.v. drukpuntmassage wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen. De vitaliteit neemt toe en lichaam en geest ontspannen.

Ziek zijn betekent: niet in balans zijn. Spanning, problemen of emoties kunnen zich op den duur uiten in lichamelijke klachten. Tijdens de behandeling kunnen de blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam zelf het genezingsproces kan beginnen.

Voetreflex:
- brengt het energiesysteem in balans door blokkades op te heffen - zorgt voor een betere doorbloeding en zenuwfunctie - bevordert afvoer van afvalstoffen - geeft energie en versterkt het immuunsysteem - werkt preventief

Voor wie?
Deze therapie is geschikt als ontspanning, maar zeker ook voor iedereen met klachten zoals o.a.:
rugklachten, hoofdpijn, overgangs- en menstruatieklachten, rsi, darmklachten en astma, stress, burn-out, depressie, overspannenheid, slapeloosheid, spier- en gewrichtsklachten, allergische aandoeningen,als ondersteuning bij gewichtsbeheersing, als ondersteuning bij chemotherapieën/bestralingen.