Workshop handmassage

Workshop Handreflexmassage.

Deze workshop is een echte “Doe workshop” waarin je leert hoe je een ander, op een verantwoorde manier, een ontspannende massage aan de handen kunt geven.

Net als in je voeten zitten ook in je handen specifieke reflexpunten die in verbinding staan met bepaalde organen en lichaamsdelen.

Het fijne van de handmassage is dat je deze op ieder moment kan geven aan iedereen. Een handmassage heeft, naast dat deze lekker en ontspannend werkt, het effect dat de doorbloeding van de huid wordt bevorderd en de spieren soepeler worden. Kinderen ontspannen vaak door een massage, worden rustiger en slapen beter in. Voor werkers in de zorgsector, kan handmassage prima ingezet worden als ondersteunend middel voor ontspanning en communicatie.

Tevens leer je massagetechnieken die je uit kunt voeren op je eigen handen om o.a. klachten als hoofdpijn, onderrugklachten en om stress te verminderen.

Iedereen, ook zonder ervaring met massages, kan het leren. Je ondergaat de massage ook zelf doordat een ander op jouw handen gaat oefenen. Kortom, het is genieten en leren tegelijk!

Een Workshop Handreflexmassage is ook een leuke invulling voor o.a. teamdag/avond in de zorgsector, vriendinnenavond/middag. ( Ook mogelijk voor grotere groepen met evt. speciaal aangepast programma)

De workshop wordt gegeven in groepen van 4 tot max. 6 personen.

De kosten bedragen 45 euro p.p. inclusief koffie/thee en reader met een beschrijving en praktische foto’s van de massage.

De eerst volgende data van de workshop zijn:

Neem even contact met me op voor de actuele datums en tijden.

(Je kunt je evt. ook individueel op gegeven. Bij voldoende aanmeldingen plannen we een datum.)

Tijd van de workshop is 2- 2½ uur.

Locatie: Praktijk Oeffelt

Wil je samen met vriendinnen/collega’s/familie etc. een workshop volgen op een eigen lokatie ?
Dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of via 06 - 51 28 78 9 4