Voetreflex bij chemokuren/bestralingen

Voetreflex bij Chemokuren/Bestralingen

Voetreflextherapie voor mensen met kanker mag  nooit een vervanging zijn voor reguliere behandelingen. Het kan echter heel ondersteunend werken. Voetreflexzonetherapie is een ondersteunende therapie die kanker niet kan genezen, maar wel de bijwerkingen van het vaak zware reguliere traject een stukje dragelijker maken. Ook wanneer je klaar bent met je behandelingen en je de draad van je gewone leven graag zo gauw mogelijk weer op wilt pakken kan dit een enorme positieve ondersteuning geven in het herstelproces.


De tijd van chemokuren en bestralingen is een intensieve periode waarin meestal weinig energie overblijf om nog iet s anders te ondernemen. Voetreflexzonetherapie zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de toegediende medicijnen gemakkelijker in het bloed opgenomen kunnen worden. Door de ontgiftende werking van deze therapie krijgen niet-werkzame-delen van het medicijn en de beschadigde cellen sneller de kans om af te vloeien.

Na de behandelingen, kun je wel een extraatje gebruiken. De inzet van voetreflexzonetherapie gaat door met het broodnodige ontgiften van je lijf. Voordeel is dat de cliƫnt het hierdoor meestal net even iets beter aan kan, de opgelopen en onvermijdelijke restverschijnselen deels sneller te boven komt, beter slaapt, minder moe is en beter kan ontspannen en heel belangrijk: vaak komen emoties dan los! Gun die tijd voor jezelf. Zie het als een cadeautje. je hebt het verdiend na een heftige en moeizame periode in je leven.